KOSTEN EN DETAILS

Kosten
De behandeling is 60 minuten en kost 75€
De intake is 90 minuten en kost 95€
Omdat ik lid ben van de beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland, krijg je, indien je aanvullend bent verzekerd, meestal 45-50€ vergoed per behandeling
Kijk voordat je komt wat je vergoed krijgt.

Betaling
Contant of via pin aan het einde van de behandeling. De factuur krijg je na de behandeling mee en kun je indienen bij de verzekeraar.

Aan doen / meenemen
Loszittende kleding, sokken (ook in de zomer)

Locatie
Mozartlaan 3 (via rechter blauwe garagedeur, gelegen links van het huis)

Overige informatie
Om je zo goed mogelijk te begeleiden, vraag ik je voorafgaand aan de behandeling bijzonderheden door te geven. 
Mochten er meerdere aspecten zijn die je graag aandacht wil geven, schrijf ze op een briefje en neem dat mee. 
Graag ontvang ik voorafgaand aan de eerste behandeling via whatsapp of email je volledige naam, adres, geboortedatum, en indien je de factuur indient bij de verzekeraar de naam van de verzekeraar en het relatienummer. 
Ook ontvang je in bij de eerste behandeling een behandelovereenkomst, deze sluiten we af omdat dit opgevraagd kan worden door de verzekeraars.

Ik probeer altijd een behandeling zo goed mogelijk binnen 60 minuten af te ronden, maar soms komt het voor dat er iets extra tijd nodig is om een behandeling goed af te ronden. Dit kan bij jou gebeuren, maar ook bij iemand anders. Indien je even moet wachten, alvast bedankt voor je geduld.

In het contact met mijn cliënten zijn de algemene voorwaarden (zie link AVG bovenaan deze pagina) van toepassing en gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van de SVN en RBCZ/TCZ. Lees de algemene voorwaarden even door voordat je naar de eerste behandeling komt. Bij de eerste behandeling zal de behandelovereenkomst worden getekend. Dit is een wettelijk vereiste en een teken van goede zorg. De tekst van deze overeenkomst vindt je bij de algemene voorwaarden.

Eventuele gegevens voor de verzekeraar: 
AGB-code: 90102718 / AGB-praktijkcode: 90062142
Shiatsu Vereniging Nederland nr: 2018035 / RBCZ nr: 912204R / SCAG nr: 13173 / CBP nr: m1643469
KvK nr: 56022956
Geschillencommissie GAT: https://gatgeschillen.nl/

Toont alle 2 resultaten