previous arrow
next arrow
Slider

SHIATSU - MOXA - BEGELEIDING

 Shiatsu is onderdeel van de Oosterse Geneeswijze en wordt al duizenden jaren toegepast om verstoringen van de levensenergie (ki) in het lichaam weer in balans te brengen. Er kunnen stagnaties van ki zijn ontstaan (vb. gewrichtsklachten, hoofdpijn of constipatie) , of een tekort aan ki (vb. niet goed doorslapen, koude handen en voeten, slechte vertering). 

Door de ki in beweging te brengen en de balans daarin te verbeteren wordt het lichaam vitaler, verminderen of verdwijnen ziektes en klachten en komen mensen lekkerder in hun vel te zitten. Hoe de behandeling uitpakt en hoe vaak je moet komen, is per persoon en per klacht verschillend.
De shiatsu die gegeven wordt is Zen Shiatsu, een Japanse vorm van drukpunt- en meridiaantherapie heeft een holistische benadering. 
Vaak blijkt dat aan verschillende klachten dezelfde oorzaak ten grondslag ligt. 

Zie “Zen Shiatsu” voor meer informatie.

Moxa therapie
Moxa therapie wordt binnen de Oosterse Geneeswijze gebruikt vanwege haar verwarmende werking en het versterken van de stroom van de levensenergie (ki).
Moxa is de Chinese naam voor bijvoetkruid wat wordt toegepast om oa gewrichtsklachten (blessures) en spijsverteringsproblemen te doen verminderen, om het lichaam te versterken in geval van zware vermoeidheid, burnout en na zwangerschap en bevalling. 

Zie “Moxa therapie” voor meer informatie.

Individuele Begeleiding
Soms wil je niet op yogales komen, en weet je niet of zen shiatsu wel het juiste is, maar ervaar je wel dat je vast zit, niet lekker in je vel zit of verward bent. Een gesprek kan dan al veel duidelijkheid geven. Door Hannah’s verfijnde manier van werken en haar sterke intuitie is elke vorm begeleiding helemaal afgestemd op jou. Jij bent niet degene die moet passen in een behandelmethode, het is de methode die zich aanpast aan jou.

Zie “Individuele Begeleiding” voor meer informatie.

Wil je eerst overleggen of een afspraak zinvol is? Voel je vrij om Hannah te bellen.